Kaching

Kaching har i samarbete med Apple utvecklat en digital och mobil kassalösning (Mobile Point of Sale) baserat på iPad och iPhone.

Kaching har börjat rulla ut sin lösning mot Apple Premium Resellers under våren 2017. Omnichannel-plattformen som Kaching tagit fram syftar till att förändra detaljhandeln med digitala och mobila kassor som kan länkas till onlinehandeln. Lösningen påminner om den som redan finns i Apple Store, och intresset från såväl svenska som internationella butikskedjor är stort. Plattformen ger företagen möjlighet att koppla ihop försäljningen online, mobilt och i den fysiska handeln samt få en bättre överblick över sin verksamhet i en enda app, vilket ger en god helhetssyn över verksamheten.        

Kaching, som ursprungligen knoppades av från mobilutvecklingsbolaget Dynamo, leds av Mathias Plank som är VD. Teamet består av erfarna seniora utvecklare med erfarenhet från bl.a. Spotify och Klarna. Bland de största delägarna i Kaching finns utöver grundaren och entreprenören Mathias Plank sedan tidigare även Richard Båge, Rustan Panday och Daniel Soussan som etablerat bl.a. Mediaplanet och Insplanet samt varit delaktiga i uppbyggnaden av Storytel.

Creades ägarandel
30%
Substansvärde (del av Creades)
30 november 2017: 47 mkr (1%)
Utveckling 2016, mkr
NA

Besök Kachings webbplats